KJØPSBETINGELSER OG INFORMASJON RUNDT HANDEL

PRISER
Våre priser er eks. mva.  Eventuell frakt kommer i tillegg.

BETALING
Alle varer må betales ved henting, evt forskudd dersom kunde ikke henter selv.
Vi aksepterer norske bankkort eller kontanter.

SPESIELLE VILKÅR VED BRUKTKJØP
Brukte varer, selges i utgangspunktet «as is», med de begrensninger dette medfører. Naturligvis skal en vare virke når handelen finner sted, med mindre noe annet er angitt i annonsen, men ut over dette kan vi som regel ikke tilby noe fremtidig garanti.

Normalt er det ingen angrefrist hos oss, med mindre dette er avtalt på forhånd. Alle kjøpere oppfordres til å besiktige varen før handel skjer. Dersom dette ikke er hensiktsmessig, kan vi sende varen, men dette utløser ingen angrerett, med mindre varen har vesentlig avvik ift oppgitte opplysninger. Dette gjelder også dersom privatperson ønsker å handle hos oss.

Dersom man før kjøpet har avtalt andre særskilte betingelser, f.eks. åpent kjøp i en periode, angrefrist eller liknende gjelder naturligvis dette, vennligst påse at slike spesialavtaler blir påført ordre/faktura, så slipper vi diskusjoner i etterkant.

Kjøper oppfordres uansett alltid til å undersøke/besiktige varen før handel skjer, da man har begrenset reklamasjonsrett eller angremulighet i etterkant.


KANSELLERING AV ORDRE
Vi forbeholder oss retten til å kansellere enhver ordre, selv om bekreftelse er gitt, da registrert tilstand og mengde ikke alltid samsvarer med hva som fysisk er på lager. Kjøper har ikke rett til noen erstatning i et slikt tilfelle, men vi vil selvsagt strekke oss for å finne alternativ erstatningsvare.